De Methode Wilders

Wilders Mopper SmurfMarokkanen zijn crimineel en daarom moeten ze allemaal het land uit. Dat is natuurlijk onzin. Het moet zijn: Marokkanen zijn crimineler dan autochtonen en daarom moeten ze allemaal het land uit. Je moet je niet blind staren op de cijfers. Je kunt er maar beter vanuit gaan dat onderbuik-orakel Geert het allemaal goed heeft uitgezocht. Marokkanen zijn crimineler dan Nederlanders, dus minder Marokkanen betekent minder criminaliteit. Daar is toch geen speld tussen te krijgen?

Pak een probleem. Zoek wie of wat er bovengemiddeld bij betrokken is en zet dat over de grens. Probleem opgelost! Deze toverformule moeten we natuurlijk veel meer inzetten!

Files en Venlo

Even testen of de Methode Wilders breed inzetbaar blijkt. Files; voor veel Nederlanders een grote bedreiging voor onze heilstaat. Wie is er bovengemiddeld vaak betrokken bij een file? De auto. Hup, alle auto’s het land uit bonjouren en het probleem is opgelost. Vertragingen in het openbaar vervoer? Hoe vaak hoor je niet dat er een trein bij betrokken is? Weg ermee, de Fyra-toestellen achterna!
Er zijn te veel mensen met een uitkering! Ik heb dat niet onderzocht, maar dit is toch wel een duidelijk geluid dat je hier en daar opvangt, dus dat moet wel kloppen. In Venlo weten ze daar alles van, daar hebben bovengemiddeld veel mensen een uitkering. Gelukkig ligt het plaatsje redelijk dicht bij de grens. Met wat creatief cartograferen kunnen we Venlo eenvoudig uitzwaaien. Ik verwacht weinig weerstand. Dit PVV-bolwerk zal als geen ander begrijpen dat dit de enige juiste maatregel kan zijn.

Het zijn maar wat voorbeelden. De methode lijkt robuust genoeg om bijna alle problemen aan te pakken. Rest ons nog dat ene probleem…

De economische crisis

Voor veel Nederlanders is de economische crisis het allergrootste probleem voor ons land. Maar wie is daar bovengemiddeld de oorzaak van? Makelaars? Bankdirecteurs? Of is het gewoon geld? Toch wel lastig om dit probleem met de Methode Wilders op te lossen. Eén ding is me wel opgevallen en ik wil dat toch even noemen. In 2005 richt Geert Wilders de PVV op. Twee jaar later steekt de kredietcrisis zijn kop op. De PVV groeit en in zijn kielzog neemt de crisis steeds grotere vormen aan.
Nu neemt het aantal PVV-ers af en het lijkt erop dat ook de economie zich langzaam herstelt. Causaliteit is een lastig principe en ik denk dat Geert Wilders de eerste is, die zal beamen dat je daar niet te veel aandacht aan moet besteden. Ik zou dan ook graag het zekere voor het onzekere nemen: alle PVV-ers het land uit. Als het daarna niet beter gaat, mogen ze gewoon weer asiel aanvragen.

    Ik werk als creatieve professional. Ik ben tekstschrijver en ik maak video’s. Daarnaast ontwikkel ik concepten voor campagnes of evenementen. Ook begeleid ik rollenspellen en brainstormsessies. Benieuwd of we samen kunnen werken? Laten we een kop koffie gaan drinken (met taart!) en dan komen we er vast wel achter.

    Tagged as: , , ,

    Categorized in: Blog