De trends van 2014: re-analogiseren en outclouding

Miljoenen mensen keren de online wereld de rug toe. En geef ze eens ongelijk: Bitcoins verdampen, hackers gluren door je webcam en de overheid volgt al je bewegingen op het web. Onze digitale droomwereld blijkt een levensgevaarlijke jungle. De enige weg vooruit is dan ook een hele grote stap terug.

Filmpje van Michiel Peereboom en Felix Klaar voor De Social Club van BNN.

    Ik werk als creatieve professional. Ik ben tekstschrijver en ik maak video’s. Daarnaast ontwikkel ik concepten voor campagnes of evenementen. Ook begeleid ik rollenspellen en brainstormsessies. Benieuwd of we samen kunnen werken? Laten we een kop koffie gaan drinken (met taart!) en dan komen we er vast wel achter.

    Tagged as: , , , , , ,

    Categorized in: Blog