FOFS

Nederland zit vol met fofs. Ik zie ze overal. Achter het paaltje verderop in de straat zit altijd een kleine witte fofs. Op het bouwterrein aan de andere kant van de brug sluipt een hele grote rood-met-zwarte. Hij gluurt naar me tussen het hoog opgeschoten onkruid door.
Vanuit de trein zie ik ook om de haverklap fofs wegspringen. Ze houden enorm van transformatorhuisjes en afbrokkelende muurtjes. Of ze zitten op geluidswallen je stilletjes na te staren. Ze trekken niet direct je aandacht. Vaak hebben ze vale kleuren en ze zijn een beetje slonzig. Maar ze zijn met zo velen, je kunt er niet omheen.

FOFS in UtrechtFOFSFOFSPABFOFSFOFS

Hee fofs, waar komen jullie toch vandaan?

Ben jij een FOFS? Een RE.G, Evil, PAB, BKE, Defs, 302, Same, Leno, Lodsi of andere tagger en wil je er wel iets over vertellen? Ik ben benieuwd naar je verhaal! Stuur even een
mailtje
als ik je wel een keer mag interviewen.

Meer blog berichten over graffiti vind je hier.

    Ik werk als creatieve professional. Ik ben tekstschrijver en ik maak video’s. Daarnaast ontwikkel ik concepten voor campagnes of evenementen. Ook begeleid ik rollenspellen en brainstormsessies. Benieuwd of we samen kunnen werken? Laten we een kop koffie gaan drinken (met taart!) en dan komen we er vast wel achter.

    Tagged as: , ,

    Categorized in: Blog