Premium Plus Platinum

Bij veel websites zit je voor een klein bedrag per maand op de eerste rij. Als premium lid mag jij net iets meer dan het gewone internetvolk, jij surft 1e klas.

Ook FelixKlaarPuntEnEl biedt je nu de mogelijkheid om Premium Plus Platinum lid te worden. Voor 25 euro per maand stuur ik je elke kwartaal een stencil met een kort overzicht van de nieuwste blogberichten. Met de bijgevoegde antwoordenveloppe mag je mij wijzen op spelvouten. Na 17 maanden lidmaatschap krijg je als bonusgeschenk een stuk fruit, waar ik persoonlijk een inspirerend woord in heb gekrast.

Filmpje van Michiel Peereboom en Felix Klaar voor De Social Club van BNN.

    Ik werk als creatieve professional. Ik ben tekstschrijver en ik maak video’s. Daarnaast ontwikkel ik concepten voor campagnes of evenementen. Ook begeleid ik rollenspellen en brainstormsessies. Benieuwd of we samen kunnen werken? Laten we een kop koffie gaan drinken (met taart!) en dan komen we er vast wel achter.

    Tagged as: , , ,

    Categorized in: Blog